Wie zijn wij

Stichting IPA Producties is opgericht op 28 november 2017 om podiumkunsten in Nederland te bevorderen. Samen met Iris Performing Arts zorgen wij voor de facilitaire en logistieke ondersteuning en alles wat er verder bij komt kijken om een productie tot stand te brengen. 

Bestuur en directie

Het bestuur van IPA Producties zet beleidslijnen uit en creëert randvoorwaarden voor de realisatie van de doelstellingen.

Het bestuur bestaat uit:

Kyra Bakker (Voorzitter)

Priscilla Kirkels-Portier (Penningmeester)

Simone Ottelé (Secretaris / PR en Communicatie)

Daisy van Tussenbroek (Bestuurslid / Communicatie en Vormgeving)

Maaike Bremer (Bestuurslid / Subsidies en Sponsoring)

Andrew Verboom (Bestuurslid / Subsidies en Sponsoring)

Bernadette Kusters (Bestuurslid / ProductieTeam volwassenen / Subsidie en Sponsoring)

Iris Portier is bij de oprichting van de Stichting benoemd tot zakelijk en artistiek leider. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Iris Performing Arts en Stichting IPA Producties.

Samenwerking Iris Performing Arts

Stichting IPA Producties is door Iris Portier en Priscilla Kirkels-Portier opgericht. Vanuit de Cast van de, in dat theaterseizoen volwassen productie, worden Commissies gevormd. Denk daarbij aan: Commissies kleding, kap-grime, decor, rekwisieten, PR, media, activiteiten, perspresentatie, promotionele optredens, muzikanten/orkest enz. Priscilla Kirkels-Portier treedt hier op als interem Productieleider. Ze wordt geassisteerd door Bernadette Kusters en Kyra Bakker. Voor de kinderen gebeurt dit met hulp van een aantal ouders en het Artistiek Team. Maaike Bremer is de Productieleider van de kinderproductie.