De grote IPA loterij!

DE LOTERIJ IS VOORBIJ EN ER WORDT PER E-MAIL MET DE WINNAARS CONTACT OPGENOMEN!

Dit jaar organiseren we voor het eerst de grote IPA loterij. Door onze vele fantastische sponsors hebben we maar liefst 19 verschillende cadeaupakketten kunnen samenstellen. Daarnaast is er nog een fantastische hoofdprijs ter waarde van ruim € 150,- beschikbaar gesteld. Deze mooie prijzen zijn te winnen in de grote IPA loterij!

Hoe doe je mee?
Loten kosten € 2,- per stuk. Voor € 10,- krijg je maar liefst 8 loten! Meer kans dus. Via deze link kan je jouw loten bestellen. Middels een betaalverzoek in de link kan je de loten betalen. Vergeet niet het google formulier ook te verzenden, anders kunnen we de loten niet aan jou linken.

Hoe weet je of je wint?
Benieuwd hoe het werkt? Op (vrijdagavond) 30 juni 2023 om 20:00 uur zullen we live gaan op Facebook om de loten/namen te trekken. Je kan dus live meemaken wie de winnaars zijn van die vele mooie prijzen. Kan je die avond niet of ben je plots verhinderd, dan hoef je je geen zorgen te maken. Na de trekking mailen wij de winnaars persoonlijk. Uiteraard kan je de trekking ook online terugkijken via Facebook. Wij zullen je vlak voor de liveshow de link sturen via het opgegeven e-mailadres, zodat je deze kan bijwonen. 

Belangrijk! Hou er wel rekening mee dat je je prijs zelf dient op te halen (of je regelt dat een IPA’er de prijs voor jou ophaalt/brengt). Je kan het ook  door een ander laten ophalen, mits je met ons communiceert wie namens jou langskomt.

Doe mee!
Dus doe mee, help IPA en koop een lot! Je maakt kans om – voor een klein bedrag – prachtige prijzen te winnen!