Pers

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in onze organisatie.
Graag geven we u meer achtergrondinformatie over wie we zijn en uiteraard vertellen we over onze voorstellingen.

Over Iris Performing Arts
Iris Performing Arts uit Gouda wordt geleid door Iris Portier. Zij houdt zich bezig met amateur musicalproducties en streeft ernaar jaarlijks kwalitatief hoogwaardige producties neer te zetten. Om dit te waarborgen worden er elk jaar audities gehouden. Ook verzorgt Iris privé-zanglessen, stemcoaching, spreken in het openbaar, zangcursussen voor groepen en maatwerk trainingen en workshops. Zowel de zakelijke als artistieke leiding is in handen van Iris Portier. Tijdens de repetities is ze werkzaam als Regisseur en Zangcoach. Ze is verantwoordelijk voor de Eindregie van de theaterproducties.

Aan haar zijde in het Artistieke Team staat Natalie Salek. Zij heeft de masteropleiding Muziektheater aan Fontys in Tilburg afgerond en is nu werkzaam als regisseur en zangcoach. Mathieu Smit verzorgt voor het vijfde jaar alweer de muzikale omlijsting en heeft voor het vele koorwerk gezorgd. Naast zijn werkzaamheden bij Iris Performing Arts dirigeert Mathieu op bezielende wijze meerdere koren.

Spring Awakening

Castindeling en informatie over Spring Awakening
Alle informatie over deze voorstelling vind je hier: www.springawakening.eu

Muzikale omlijsting
Tijdens de voorstellingen wordt de cast ondersteund door een minimaal 10-koppig live orkest. Zij spelen onder aansturing van Mathieu Smit. De organisatie ligt bij Sebastiaan Kirkels.

Over Stichting IPA Producties
De stichting is in november 2018 opgericht door Priscilla Kirkels-Portier en Iris Portier. De stichting heeft ten doel: a. het realiseren en stimuleren van amateur musical producties voor jeugd en volwassenen, waarbij gedurende het repetitieproces en de voorstellingen voor de castleden veel mogelijkheden voor educatie en persoonlijke groei wordt gerealiseerd; b. het realiseren en uitvoeren van musicalproducties met een voor het publiek hoog entertainmentgehalte; c. het realiseren van werk-en/of stageplekken voor vrijwilligers, zodat zij zich binnen het theatervak kunnen ontwikkelen op het gebied van onder andere, haarstyling, visagie, grimeren, kleding, decorbouw, licht, geluid, film, fotografie en overige werkzaamheden binnen het theatervak; d. het realiseren van stageplekken voor studenten van musical-, muziek-, dans-, acteer- conservatoria- en/of andere zang- of theateropleidingen; e. het realiseren en bieden van een maatschappelijk platform ter bevordering van saamhorigheid en teambuilding.

De Stichting werkt met verschillende commissies om de productie(s) te faciliteren. Denk hierbij aan commissies: kleding, decor, kap en grime, zenders, muziek, promotie, media, vormgeving, film/fotografie.

Het bestuur

Het bestuur van IPA Producties zet beleidslijnen uit en creëert randvoorwaarden voor de realisatie van de doelstellingen.

Kyra Bakker
Voorzitter – Tijdelijk afwezig

Daisy van Tussenbroek
Plv. Voorzitter | Vormgeving | Productieleider

Priscilla Kirkels-Portier
Ad Interim Penningmeester

Valerie van Reeuwijk
Secretaris | Plv. Penningmeester | PR & Communicatie

Thimo Meuldijk
PR & Communicatie | Logistiek & Facilitair

Bernadette Kusters
Logistiek & Facilitair

Iris Portier is directeur (en oprichter) van Stichting IPA Producties en is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Iris Performing Arts.

Om de producties goed te begeleiden hebben we een aantal productieleiders.

ProductieTeam Spring Awakening de Musical
Imara van Zantwijk
Jitte Vink
Daisy van Tussenbroek

Meer over Iris:
https://www.irisperformingarts.nl/wie-ben-ik/

Meer over het IPA Team
https://www.irisperformingarts.nl/ipateam/

Vragen? Mail naar info@ipaproducties.nl