Carrie

De thrillermusical CARRIE is op 21, 22 en 23 juni 2024 te zien in Cultuurhuys De Kroon te Waddinxveen. Het is een musical van Lawrence D. Cohen, Dean Pitchford en Michael Gore en is gebaseerd op het bekende boek en de film van Stephen King.

Carrie is het bloedstollende verhaal over Carrie White, een buitenbeentje met een godsdienstwaanzinnige moeder. Carrie wordt op school het mikpunt van alle treiterijen. Dan ontdekt ze haar telekinetische krachten en slaan alle stoppen door…

Artistiek Team
Thijs Snoek – Regie
Luc Scholtze – Regie en muzikale leiding

Rolbeschrijvingen
De rolbeschrijvingen zijn hier te vinden.

Wij zijn nog op zoek naar onze Billy Nolan! Klik hier.

De repetities
De repetitieperiode voor Carrie loopt van januari 2024 t/m juni 2024. De algemene kick-off van IPA is op vrijdag 22 september en de kick-off van Carrie is op zaterdag 20 en zondag 21 januari. Repetities vinden plaats in het Nelson Mandela Centrum (Bernadottelaan 79) te Gouda op gemiddeld drie weekenddagen per maand (zaterdagen en zondagen).

Klik hier voor het repetitierooster.

Wat verwachten wij van onze cast?
Wij verwachten tijdens de repetities volledige inzet en aanwezigheid (max. twee keer afwezig). Vanwege de relatief korte repetitieperiode zullen wij hier extra streng op zijn. Ook wordt er verwacht dat je altijd goed voorbereid naar de repetities komt. Daarnaast wordt van alle castleden verwacht dat zij zich aansluiten bij een van de commissies, zoals bijvoorbeeld decor, activiteiten, kleding of kap/grime. 

Bijdrage
De bijdrage voor Carrie is €450,-. Het is mogelijk om dit bedrag in één keer of in zes maanden te betalen. Let op: per betaling worden er administratiekosten in rekening gebracht (€2,50).

Hiervoor krijg je gemiddeld drie keer per maand een repetitie onder begeleiding van professionele coaches die jou verder helpen op het gebied van zang, spel en dans. Daarnaast zijn promotieoptredens en een perspresentatie bij ons ook onderdeel van het repetitieproces. Tot slot krijg je hier natuurlijk ook heel veel gezelligheid voor terug!

De bijdrage is exclusief ons jaarlijkse befaamde castweekend in maart; we gaan dan met heel Stichting IPA Producties een weekend naar het Y.M.C.A.-boshuis in Driebergen.

Ook zal er een kleine bijdrage worden gevraagd voor borrels en andere leuke activiteiten. We staan erom bekend dat we veel doen aan teambuilding en saamhorigheid, maar deelname hieraan is niet verplicht.

Vragen?
Mail dan naar info@ipaproducties.nl.