Vertrouwenspersoon

Deze pagina is bedoeld om een veilige ruimte te bieden voor degenen die behoefte hebben aan vertrouwelijkheid, steun en begeleiding tijdens ons proces van amateur musicalproducties voor jeugd en volwassenen.

Vertrouwenspersoon:

Naam: Izaäk Clarisse
Telefoonnummer: 0614272909

Waarvoor kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon?

Onze vertrouwenspersoon staat klaar om te luisteren naar alle zorgen, problemen of uitdagingen waar je als castlid mee te maken hebt. Of het nu gaat om persoonlijke problemen, conflicten binnen de groep of andere zaken waarbij je behoefte hebt aan vertrouwelijkheid en ondersteuning, onze vertrouwenspersoon is er om te helpen.

Indien de zaken waar je tegenaan loopt meer betrekking hebben op het Artistiek Team, kunnen we je doorverwijzen naar de juiste persoon binnen dat team voor verdere ondersteuning.

Vertrouwelijkheid:

Alle gesprekken met onze vertrouwenspersoon zijn strikt vertrouwelijk. Dat betekent dat alles wat je deelt met de vertrouwenspersoon privé blijft, tenzij er sprake is van een direct gevaar voor jou of anderen. Onze vertrouwenspersoon zal altijd handelen met jouw belangen en welzijn als hoogste prioriteit.

Hoe kun je contact opnemen?

Je kunt doordeweeks contact opnemen met onze vertrouwenspersoon door te bellen naar het bovenstaande telefoonnummer. Als de vertrouwenspersoon niet onmiddellijk beschikbaar is, kun je een bericht achterlaten en zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer informatie nodig hebt over de rol van onze vertrouwenspersoon. Jouw welzijn is onze prioriteit, en we staan klaar om je te ondersteunen.