Sponsoring

Hallo (mogelijk toekomstige) Sponsor!

Wat fijn dat u deze pagina bekijkt en mogelijk interesse hebt in een samenwerking met ons! Uw ondersteuning is van harte welkom. Mede dankzij de bijdrage van sponsoren kunnen wij kwalitatief hoogwaardige musicalproducties realiseren in een professioneel theater.

Als stichting investeren we onder andere in de ontwikkeling van de leden (denk hierbij aan zangcoaching, acteerlessen, dansworkshops en aandacht voor persoonlijke groei, zoals het werken aan zelfvertrouwen). Daarnaast investeren we in kostuums, decor en rekwisieten.

Wij staan voor ‘verbinding door theater’ en met uw hulp kunnen wij onze missie nog beter realiseren. Niet alleen wij zullen u dankbaar zijn voor uw gift, maar ook al onze leden, stagiaires, vrijwilligers, docenten en natuurlijk het publiek:

– Leden kunnen zich optimaal ontwikkelen op het gebied van zang, dans, spel en zelfvertrouwen.

– Stagiaires en vrijwilligers kunnen ervaring opdoen in het werkgebied en hun vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

– Docenten kunnen hun ervaring, kennis en kunde overbrengen.

– Het publiek heeft een fantastische middag of avond.

Voor kostuums, decor en rekwisieten is ook een materiële bijdrage welkom. Heeft u hiervoor goederen beschikbaar die wij mogen gebruiken, dan horen wij dit graag van u. Denk hierbij aan kleding en materiaal zoals hout, gereedschap, verf enzovoort.

Kortom: met uw financiële en/of materiële bijdrage geeft u ons meer mogelijkheden en kunnen wij ons volop (blijven) richten op en inzetten voor:

– het verbinden van mensen door theater;

– het helpen bij de persoonlijke groei van leden en medewerkers;

– het uitoefenen van onze passie, namelijk het realiseren van kwalitatief hoogwaardige musicalproducties.

In ruil en als dank voor uw gift, geven wij uw (bedrijfs)naam graag een vermelding op onze website, op onze Social Media (Facebook, Instagram) en in ons programmaboekje.

Of als u liever een eenmalige donatie naar ons overmaakt naar keuze, klikt u hier.

Vragen over sponsoring of sponsor worden?
Neem contact op via info@ipaproducties.nl t.a.v. Izaäk Clarisse.


Onze sponsoren