All Shook Up

“Met de muziek van Elvis Presley en het sterke spel en zang van deze cast was All Shook Up! een waar feest om naar te kijken. Met de fijne snelheid in de voorstelling vloog de tijd voorbij. Deze productie wordt dan wel een semi amateur productie genoemd. Toch doet niks aan de voorstelling niet professioneel aan. Er stond een berg talent op het podium en dit in diverse leeftijden. Mooi om te zien dat zo iedereen een kans krijgt om zijn talent te laten zien.”
ilovetheater.nl

Zet Elvis Presley en Shakespeare samen in het theater, dan krijg je de verrassende, amusante, hartverwarmende musical All Shook Up!

In All Shook Up word je omver geblazen door de muziek van Elvis. Maar vergis je niet. Het verhaal gaat niet over zijn leven. Het verhaal is geïnspireerd op het theaterstuk Twelfth Night van Shakespeare. In All Shook Up beginnen we bij de stoere ex-bajesklant Chad (herken je Jailhouse Rock hier al in?) en de bewoners van het plattelandsdorpje waar Chad met motorpech terecht komt. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige dorpje met z’n vele strenge regels door hem binnen 24 uur compleet op z’n kop gezet. Ook het leven van Natalie krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. Ze wordt als door een blikseminslag verliefd op de macho Chad. Gelukkig is ze monteur en is zij de aangewezen persoon om zijn motor te repareren. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen. Chad en Natalie zijn niet de enige twee in het dorpje met vlinders in de buik. Maar is het allemaal wel wederzijds? Laat je verrassen door deze humoristische, stoere, energieke, dansmusical met live muziek, waarin de onderlinge relaties anders in elkaar zitten dan je zou verwachten. 

Niets gaat zoals je denkt dat het gaat…. Loopt het goed af met Chad en de inwoners van het plattelandsdorpje? Worden dromen waargemaakt? Trek je blue suede shoes maar vast aan! Bij deze musical, waar alles om de liefde draait, kan je niet stilzitten.

Cast
Chad – Patrick Bommelé
Natalie Haller/Ed – Else Hulskamp
Dennis – Joey de Boer
Sandra – Simone Ottelé
Sylvia  – Jamie van den Broeck
Sylvia – Estra van Nieuwkoop
Jim Haller –  Izaäk Clarisse
Mathilda Hyde – Priscilla Kirkels-Portier
Dean Hyde – Glenn de Roos
Lorraine – Sanne Egging
Sheriff Pearl – Marjolein de Graaf

Dansteam
Karlijn Dijkstra, Celine van Tol, Valerie van Reeuwijk, Tyara van Hal, Janine van Nielen, Jitske Roelofs, Imara van de Boel, Linde Slingerland

Henriette – Celine van Tol
Uithaaldame – Jitte Vink
Vent – Andrew Verboom
Sheriff – Andrew Verboom
Bink –  Vincent van Eekelen
Bink –  Thimo Meuldijk
Wulpse vrouw –  Gerda Bijl-Kusters
Buschauffeur – Gerda Bijl-Kusters

Bartrio – Karlijn Dijkstra, Valerie van Reeuwijk, Celine van Tol 
Verkoopsters – Janine van Nielen en Roos de Kluis

Ensemble – Eline Stijger, Suus Broere, Leonie Drok, Feline Brugmans, Roos de Kluis, Caitlynn Weggeman, Elif Agenar, Manica Aarts, Bernadette Kusters, Gerda Bijl-Kusters, Lisanne van der Weide, Evelien van der Weide

Artistieke leiding: Iris Portier
Muzikale leiding: Mathieu Smit

Regie: Iris Portier
Regie/zangcoach: Natalie Salek
Choreografie: Jeroen Thoms
Koordirigent: Mathieu Smit